Elizabeth Gutierrez
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za sve fanove Elizabeth Gutierrez!


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopis, uloge

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Sinopis, uloge Empty Sinopis, uloge Sub Feb 12, 2011 10:36 am

Lilly

Lilly
Admin
María del Rosario se zaljubljuje u Juan de Diosa (Božiji Juan) San Romána, skromnog ribara, dok je Rodrigo Montes de Oca takođe zaljubljen u nju. María del Rosario priznaje svojoj sestri Leonardi, ljubav između nje i Juan de Diosa i njene planove za venčanje, ne znajući da je Leonarda mrzi jer je tajno zaljubljena u Rodriga.Leonarda govori Rodrigu plan njene sestre za venčanje, i on iz besa i mržnje koristi svoj uticaj na vlast i sprečava njihovo venčanje i doživotno zarobljuje Juan de Diosa. María del Rosario priznaje da čeka bebu skromnog ribara. Rodrigo i Leonarda odlučuju da pošalju Maríju del Rosario na imanje koje imaju blizu mora, Juan de Dios uspeva da pobegne iz ćelije i kreće da traži Maríju del Rosario, ali ga Rodrigo Montes de Oca otkriva i sprečava ga.

María del Rosario rađa sina, koga Leonarda naređuje da se otarase, i laže svoju sestru da je beba umrla, ona ludi, što koristi Leonarda i laže Rodriga da je umrla, a nju šalje na zabačenu planinu, ne znajući da je bebu Maríje del Rosario pronašao Remigio, koji usvaja dečaka i prihvata ga kao sopstevnog brata, odnosi ga kući gde ga čuva Aurora, i krste ga sa imenom Juan de Dios, zbog pisma koje su našli uz mališana. Leonarda, očajna zbog Rodrigovog odsustva, odlučuje da se uda za Noel, koga ne voli. Juan de Dios, otac, koji nije umro, posvetio se potrazi za svojim sinom dok ga ne pronađe, ali se boji da mu priđe, jer bi ga sin možda odbacio. Prolaze par godina i Leonarda i Noel dobijaju sina, Renata. Rodrigo najavljuje svoj povratak, Leonarda misli da se vraća zbog nje, ali se zaprepašćuje kada shvati da se vratio oženjen sa Constanzom, koja je trudna. Leonarda odlučuje da truje Constanzu, koja rađa bliznakinje koje nazivaju Regina i Aimée.

Godine prolaze, sva deca su porasla, Juan de Dios, osećajući da mu se bliži smrt, odlučuje da pronađe svog sina. Noel, saznaje za smrt Juan de Diosa oca i pravo poreklo Juan de Diosa sina, i odlučuje da on treba da živi sa njima i da dobije mesto u porodici koje zaslužuje. Juan de Dios, otac, na samrti, moli sina da mu se zakune da će se osvetiti i od tog trenutka on postaje Juan del Diablo (Đavolji Juan). Renato se zbližava sa Juan de Diosom, ali se Leonarda protivi da kopile živi sa njima. Juan de Dios upoznaje Santiaga Aldamu, on ga usvaja i vodi ga u Evropu, gde će imati dobro obrazovanje, ali Juan ne zaboravlja svoju zakletvu.

Vreme prolazi, i Juan koji je sada već čovek, odlučuje da se vrati i ispuni obećanje dato svome ocu na samrti, ali on sada ima preziomena svojih usvojenih roditelja. Juan upoznaje Aimée koja biva očarana njime, i među njima kređe da se razvija ljubavna priča, puna erotike i senzualnosti, dok Regina, sestra bliznakinja od Aimée ne odobrava njihovu vezu. Regina želi da se uda za Renata, u koga je zaljubljena od kad je bila devojčica, ali on se zaljubljuje u Aimée, Regina odlučuje da se zamonaši. Aimée pristaje da se uda za Renata, ali i dalje tajno viđa Juana. Juan otkriva da je Aimée ćerka njegovog najgoreg neprijatelja, odlučuje da je ostavi, ali ne želi da je povredi. Aimée odlučuje da pobegne sa Juanom, ali to ne radi, i udaje se za Renata.

Kada se Juan vratio, saznaje za njen brak i odlučuje da se osveti, ali strast koju oseća prema Aimée ga opet zaslepljuje i odlučuje da nastavi vezu sa njom. Kada Renato umalo otkrije aferu između Aimée i Juana, Regina se umeša i odlučuje da spasi svoju sestru i govori da je ona žena koja se skriveno viđa sa Juanom. Renato naređuje Juanu da oženi Reginu. Juan odlazi na put sa Reginom, spoznaje da je divna devojka, čistog srca i puna vrlina. Juan i Regina se iskreno zaljubljuju, i on potpuno zaboravlja strast koju je osećao prema Aimée jer sa njom nije upoznao pravu ljubav.

Dok Juan i Regina uživaju u svojoj ljubavi, Renato otkriva izdaju Aimée, misleći da je Regina u opasnosti pored Juana, odlučuje da ih pronađe i da se suoči sa Juanom zbog njegove izdaje. Aimée pokušava da pronađe način da se pomiri sa Juanom ali je on odbija i govori joj da ništa ne oseća prema njoj, i da je pravu ljubav upoznao sa Reginom. Aimée odlučuje da se otarasi Regine, ali ona gubi život na kraju. Renato, istrajan u odluci da se otarasi Juana, i da osvoji Reginu, izaziva ga u dvoboj gde pobeđuje Juan. Renato ne želi da izgubi Reginu, i odlučuje da ubije svog neprijatelja, ali ga Noel, njegov otac, ubeđuje da ne ratuje sa Juanom, blagoslovejući zajednicu Regine i Juana.

ELENCO:

Eduardo Yáñez es 'Juan del diablo', 'San Román Montes de Oca'

Aracely Arámbula es Aimeé 'Montes de Oca' y 'Regina Montes de Oca'

Cristian de la Fuente es Renato Vidal Montes de Oca

Helena Rojo es 'Leonarda Montes de Oca'

Enrique Rocha es 'Rodrigo Montes de Oca'

Laura Flores es 'María del Rosario Montes de Oca'

Osvaldo Ríos es 'Juan de Dios San Román'

Lola Merino es 'Constanza'

Elizabeth Guttierez es 'Rosenda'

René Casados es 'Noel Vidal'

Archi Lanfranco es 'Santiago Aldama'

Luis Gatica es 'Remigio'

Manuel Ojeda es 'Fulgencio'

María Rojo es 'Clemencia'

Silvia Manríquez es 'Marlene Madame'

Lisardo es Federico 'M. del Campo'

Salvador Pineda es 'Arcadio'

Toño Infante es 'Celestino'

Sebastián Zurita es 'Gabriel Aldama'

Angelique Boyer es 'Jimena'/'Estrella'

Lucía Guilmain es 'Griselda'

Sergio Acosta es 'Servando'

Ivonne Ley es 'Mabel'

Isabel Madow es 'Brigitte'

Fernando Robles es 'Agualcil'

2Sinopis, uloge Empty Re: Sinopis, uloge Ned Feb 27, 2011 7:46 am

NadjiCa

NadjiCa
Admin
Dobar je scenario stw....ali nisdam gledala sriju..ali ako bude negde na programu necu je propustiti

https://elizabeth-4ever.forumotion.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu